ایران ضایعات

پیش بینی و تحلیل بازار آهن

روند نزولی ادامه دار سنگ آهن

روند نزولی ادامه دار سنگ آهن

در این نسخه از تحلیل قیمت سنگ آهن نه تنها در بازه کوتاه مدت چند روزه، بلکه در بازه چندماه اخیر مورد بررسی و واکاوی قرار داده‌ایم. در این بازه شاهد نوسان زیادی از قیمت سنگ آهن نبودیم و هربار که قیمت قصد جدا شدن از محدوده ۱۰۰ دلار در هر تن را داشته است سریعا این جنبش خنثی شده است. خب از دلایل این امر در این نسخه سخن خواهیم گفت و به تفصیل و با جزییات، مولفه‌های تاثیر گذار را بررسی خواهیم کرد. در این میان، برای تفسیر بهتر این موضوع دو کشور مهم و تاثیر گذار این بخش یعنی چین و استرالیا و رابطه این دو را نیز به تفصیل بررسی خواهیم کرد. شاید جالب باشد که کمی از اثر میلگرد چین بر سایر اقلام فولادی نیز سخن بگوییم و یک ارتباطی هم با وضعیت فولاد داخلی با این نگرش ایجاد کنیم. در ادامه به بررسی خانواده اقلام فولادی در بورس کالا خواهیم پرداخت و با توجه به جو موجود در بازار روند آتی آن را پیش‌بینی خواهیم نمود. یکی از سوالات اساسی که به آن پاسخ خواهیم داد این که چرا همگامی فولاد و میانگین قیمت ضایعات آهن با دلار توافقی شکل نگرفته است؟ در بخش تحلیل تکنیکال همانند گذشته، ابتدا مسیر تحلیل‌های گذشته را در مورد سنگ آهن ۶۲ درصد بورس فلزات شانگهای پی خواهیم گرفت و به علت حرکت قیمت در این مدت اشاره خواهیم داشت. سپس در بخش خاص تر میانگین قیمتی ضایعات آهن داخل را نیز بررسی خواهیم کرد که در نهایت زیبایی کاملا منطبق بر مسیر تحلیلی حرکت کرده است.

رقابت چین و هند در تولید فولاد

رقابت چین و هند در تولید فولاد

در این نسخه با بررسی قیمت فولاد خام در سطح دنیا شروع خواهیم کرد. در نسخه پیشین اشاره داشتیم که نرخ تولید فولاد چین افزایش یافته است اما اجازه دهید با مطرح کردن چند سوال با وضعیت حال حاضر فولاد در دنیا بیشتر آشنا شویم: با در نظرگرفتن ورود به فصل سرد باید منتظر چه عکس‌العمل‌هایی از جانب تولید‌کنندگان فولاد باید باشیم؟ چشم انداز قیمت فولاد در دنیا به چه سمت است؟ قیمت فولاد خام در سطح دنیا کاهشی بوده است، اما علت آن چیست؟ با دانستن این نکته که روند تولید فولاد در چین افزایشی است، این افزایش تولید چه فشاری را برروی فولاد تولیدی سایر نقاط جهان به خصوص ایران خواهد داشت؟ آیا اصلا امیدی وجود دارد که مسکن چین از رکود خارج شود؟ تدابیر دولت چین برای حل این مشکل چیست؟ اما در بورس کالا وضعیت خرید و فروش فولاد چگونه است؟ رابطه قیمت بلوم و بیلت بازار داخلی با دلار آزاد و دلار نیمایی چیست؟ در این نسخه همانند گذشته به بررسی قیمت میلگرد، اسلب، ورق گرم و ورق رنگی نیز پرداخته‌ایم. همچنین به بررسی علت افزایش قیمت ورق رنگی نیز پرداخته شده. در بخش تحلیل تکنیکال نیز در ابتدا به بررسی نمودار سنگ آهن 62 درصد بورس شانگهای در تایم‌فریم‌های مختلف و تاثیر آن بر قیمت فولاد پرداختیم. در ادامه نیز با بررسی نمودار منحصر به فرد میانگین قیمت ضایعات آهن نواحی مناسب برای خرید و فروش خدمت شما همراهان ارائه شده است.

زنگ خطر جدی برای رقبای فولاد چین

زنگ خطر جدی برای رقبای فولاد چین

در این نسخه از تحلیل بازار فولاد در خصوص رکورد تولید فولاد در چین صحبت خواهیم کرد و به بررسی علل آن خواهیم پرداخت در ادامه نیز بطور مفصل به بررسی معاملات بورس کالا اعم از بلوم و بیلت داخلی، ورق گرم، ورق سرد و گالوانیزه پرداخته شده است. در این مسیر با سوالاتی روبرو خواهیم شد که یکی یکی در صدد پاسخ به آنها بر خواهیم آمد: صادرات فولاد چین در سال 2005؛ 20 میلیون تن و در حال حاضر 140 میلیون تن می‌باشد. این افزایش تولید در فولاد حاکی از چیست و چه پیامدهایی را برای بازار فولاد خواهد داشت؟ نرخ میلگرد بازار چین چقدر است و این میزان بیانگر چه وضعیتی از اقتصاد چین خواهد بود؟ در آستانه فصل سرما، تولید فولاد و آهن اسفنجی در داخل و خارج به چه نحوی خواهد بود؟ آیا میتوان روی افزایش قیمت دلاری محصولات فولادی حسابی باز کرد؟ نرخ بیلت CIS را مورد بررسی قرار خواهیم داد و اشاره به تاثیر این نرخ بر بازار فولاد خواهیم کرد. و اما در بخش تحلیل تکنیکال به تحلیل نمودار سنگ آهن 62% بورس شانگهای در پنجره زمانی مختلف می‌پردازیم، واضح است که چین بعنوان بزرگترین تولید کننده فولاد اثر قابل توجهی در بازارهای جهانی خواهد گذاشت. در انتها نیز به تحلیل میانگین قیمت ضایعات آهن نیز پرداخته‌ایم که و جهت حرکت آتی آن را پیش‌بینی نموده‌ایم.