فولاد مبارکه پیشرو در صنعت فولاد کشور

حمیدرضا عظیمیان، مدیرعامل فولاد مبارکه با اشاره به نام گذاری سال جاری توسط رهبر معظم اظهار داشت: هم اکنون صنایع معدنی ایران به ویژه حوزه فولادسازی گرفتار تحریم های خصمانه دولت آمریکاست. این فشارها مانع از حرکت رو به جلوی بسیاری از صنایع کشور شده است. در این شرایط صنعت فولاد کماکان استوار ایستاده و در جهت ایجاد مسیری برای دور زدن تحریم ها تلاش می کند. ایران با داشتن ظرفیت های بالقوه داخلی می تواند با جامعه عمل پوشاندن و بالفعل کردن آن ها در شرایط تحریم با گام های کوچک اما مستمر در مسیر رشد قدم بردارد.
عظیمیان افزود: با وجودی که در شرایط تحریم صنایع فولاد ایران با محدودیت های زیادی روبه روست اما همچنان به تولید و صادرات ادامه داده و در مقایسه با صنایع دیگر رشد و پیشرفت قابل ملاحظه ای داشته است.
به گفته عظیمیان هم اکنون جهانی شدن و رقابت پذیری بزرگترین مسئله ای است که ایران با آن روبه روست و اگر بتواند به آن نائل آید جهشی بزرگ در اقتصاد رخ خواهد داد.
مدیرعامل فولاد مبارکه افزود: در دوران کرونا و از ابتدای سال تاکنون یکی از مهمترین مشارکت هایی که در حوزه فولاد اتفاق افتاده راه اندازی خطوط لوله انتقال نفت گوره به جاسک بوده است که با همکاری فولاد مبارکه و فولاد اکسین اجرایی شد. این اقدام صرفه جویی چند میلیون دلاری را در کشور ایجاد نمود و در کنار خروج ارز از کشور زمینه توسعه صنعت فولاد را نیز فراهم نمود. علاوه بر آن راه اندازی ابرپروژه نورد گرم شماره 2 نیز موفقیت دیگری در صنعت فولاد بود که توسط فولاد مبارکه به بهره برداری رسید. با اجرایی شدن این واحد ظرفیت تولید کلاف گرم در فولاد مبارکه به 7.2 میلیون تن افزایش یافت. این موفقیت علاوه بر بی نیازی کشور از واردات زمینه صادرات این محصولات را نیز فراهم نمود. در حال حاضر صنایع لوازم خانگی، خودروسازی، لوله سازی، صنایع نفت و گاز از جمله صنایعی هستند که از کلاف گرم تولیدی فولاد مبارکه استفاده می کنند.
به گفته عظیمیان بهبود فضای کسب و کار یکی از شاخص های اندازه گیری وضعیت اقتصادی هر کشور محسوب می شود. صنعت فولاد با داشتن موقعیت استراتژیک سهم قابل توجهی در بهبود فضای کسب و کار و رونق شرایط اقتصادی بازی می کند. این پدیده علاوه بر افزایش رقابت پذیری محصولات ساخت ایران با محصولات سایر کشورها، زمینه جهانی شدن محصلات ایرانی را نیز فراهم می آورد.
به گفته او فروش حاصل از صادرات فولاد مبارکه در سال گذشته با رشد 146 درصدی همراه بوده است و رشد سود عملیاتی این واحد تولیدی در سال گذشته به 62 درصد رسیده است و این مساله می تواند به رونق بخش فولاد کشور کمک نماید.
نظرات کاربران :