ایران ضایعات

سودآوری بازار صادارت لوله و پروفیل

سودآوری بازار صادارت لوله و پروفیل

امیرحسین کاوه دبیر سندیکای تولید لوله و پروفیل با اشاره به صادرات 17 تن لوله و پروفیل عنوان کرد: افزایش قیمت تامین مواد اولیه و سهمیه بندی ورق های فولادی، صادرات لوله و پروفیل را با دشواریی هایی روبه رو کرده است.

به گفته کاوه نیازسنجی بازار و شناسایی ظرفیت های داخل مهمترین امری است که در شرایط تحریم باید به آن پرداخته شود. وی افزود هم اکنون ورق گرم با ضخامت 1.5 و 1.8 میلیمتر نیاز کشورهای همسایه است. این در حالی است که ورق فولادی با این ضخامت در ایران تولید نمی شود. فولاد مبارکه ظرفیت های لازم تولید ورق فولادی با این ضخامت را داراست.

کاوه در خصوص فعالیت گمرکات مرزی اشاره کرد بسته بودن گمرکات مرزی با کشورهای همسایه یا فعالیت دو روز در هفته، هزینه های صادراتی را افزایش می دهد و با افزایش قیمت کالاها، بازار رقابتی صادرات از دست می رود.  وی افرود:اکنون قیمت صادراتی تولیدات داخلی در گمرکات مرزی عراق 680 دلار به ازای هر تن معامله می شود در حالیکه رقبا تولیدات خود را با قیمت 630 دلار به ازای هر تن عرضه می کنند و بدین ترتیب ایران به تدریج بازار رقابتی صادرات را نیز از دست خواهد داد.

کاوه اظهار داشت به گزارش برخی منابع غیر رسمی تولیدکنندگان با قیمتی کمتر از قیمت جهانی ورق فولادی مورد نیاز صنعت لوله و پروفیل را به عراق و افغانستان صادر می کنند. وی افزود این موضوع شاید در کوتاه مدت سودی نصیب تولید کننده کند. اما همین ورق فولادی در قالب لوله و پروفیل با قیمتی ارزان تر از محصول ایرانی روانه بازار شده و به صنایع پایین دست کشور ضربه می زند.

 

نظرات کاربران :

در حال پردازش ...
صرف نظر از پاسخ دهی (ارسال پاسخ برای نظر )