اروپا، صادرات قراضه را ممنوع می کند

تصمیمات اتحادیه اروپا در رابطه با ممنوعیت صادرات قراضه از سال قبل تا کنون جدی تر شده است. تلاش برای کمک به معضل تغییر اقلیم و تامین نیاز مراکز بازیافت داخل، از اهداف اصلی این تصمیم عنوان می شود.
در سال میلادی 2020، اروپا توانست بیست و سه میلیون تن قراضه صادر کند و رتبه نخست را در جهان به خود اختصاص دهد. حجم صادرات آمریکا، هفده میلیون تن و ژاپن، نه میلیون تن بود که جایگاه دوم و سوم را از آن خود کردند.
در رابطه با مصرف قراضه باید کشور چین را به عنوان بزرگترین مصرف کننده نام برد. چرا که بالغ بر دویست و بیست و نه میلیون تن قراضه را مصرف نمود. اتحادیه اروپا، 77.54 میلیون تن، آمریکا پنجاه میلیون تن میلیون و دو کشور ترکيه و روسیه به طور مشابه سی میلیون تن، در سال میلادی قبل قراضه مصرف کردند. این رقم برای ژاپن به بیست و نه میلیون تن رسید.
چهارده میلیون تن از قراضه اروپا در سال گذشته به ترکیه وارد شد. همچنین کشور های مصر و پاکستان، نزدیک به دو میلیون تن، هند بیش از یک میلیون تن و آمریکا حدود 0.82 میلیون تن از اتحادیه اروپا، قراضه وارد کردند.
به دنبال صادرات قراضه از اروپا، سیصد مرکز بازیافت معترض و قرار شد این صادرات محدود گردد.
از طرفی بازیافت قراضه کمک شایانی به جلوگیری از تولید گازهای گلخانه ای می کند. طبق مطالعات انجام شده، سالانه ششصد و سی میلیون تن فولاد ضایعاتی در سراسر دنیا بازیافت می شود که از تولید نهصد و پنجاه میلیون تن گاز کربن دی اکسید جلوگیری می کند. این موضوع هم انگیزه اتحادیه اروپا را برای ممنوعیت قراضه دو چندان می کند.
نظرات کاربران :