ایران ضایعات

قیمت بشکه فلزی دست دوم

قیمــت بــشــکه فلزی دســت دوم

بشکه های فلزی، متداولترین بسته بندی

بشکه های فلزی، در سراسر دنیا به عنوان یکی از پر کاربردترین نوع بسته بندی در صنایع مختلف به ویژه، نفت، پتروشیمی و ... می باشند. در بحث حمل و نقل، به ویژه در حوزه صادرات که عمدتاً حجم مواد سیال و خمیری شکل زیاد است، مصرف بسیار بالایی دارند. طبق آمار و ارقام موجود بالغ بر پنجاه میلیون تن از مواد مختلف روغنی، گریس، مواد شیمیایی، مشتقات نفتی، مواد غذایی و قیر در سال به این طریق جابه جا می شود. بشکه فلزی دست دوم نیز بسته به جنسش ممکن است دچار زنگ زدگی، خوردگی و یا سایش شده باشد و کیفیت و در نتیجه کارایی خود را از دست داشته باشد، از این رو می توان آن را با بازیافت، مجددا به چرخه تولید و مصرف بازگرداند. البته برخی از آنها بدون بازیافت هم کارایی دارند.

انواع بشکه دست دوم

انواع بشکه فلزی دست دوم را بر حسب شکل می توان به سه نوع کلی بشکه استوانه ای در بسته، بشکه استوانه ای در باز یا همان رینگی و بشکه مخروطی تقسیم کرد.

نوع استوانه ای در بسته آنها دارای حجم های مختلفی بین 220 تا 240 لیتر می باشد. ضخامت و همچنین اوزان هر یک از آنها متفاوت است. این ظروف استوانه ای پر کاربرد در صنعت، مطابق با استاندارد های مختلف بین المللی ISO 15750 Part I,II,III طراحی و تولید می شوند. از این رو برای بسته بندی مواد صنعتی که فاقد خصوصیات آزمون بخار فشار مایعات هستند مانند دی سولفید کربن به کار می روند.

نوع در باز آنها نیز ظرفیت های مشابه با نوع در بسته را دارد و به منظور انبارداری، نگهداشت و جابه جایی انواع مواد جامد مورد استفاده قرار می گیرد. استاندارد های بین المللی ذکر شده در بالا برای تولید این نوع بشکه ها نیز اعمال می شود.

به منظور جلوگیری از ورود آلودگی و همچنین برای اینکه بتوان آنها را روی هم قرار داد، از درب های رینگی که چفت پلمپی یا صلیب دارند برای آنها استفاده می کنند.

بشکه های مخروطی دارای ظرفیت متفاوت تری بوده، به طوری که حجم های 35 تا 210 لیتر را شامل شده و تقریبا در بسیاری از صنایع، از محبوبیت بالا برخوردار می باشند. تا حجم 70 لیتر، اصولا از دستگیره هایی که در کنار آن تعبیه می شود، استفاده می کنند تا به راحتی قابل حمل و نقل باشد.

این نوع بشکه ها درون یکدیگر قرار می گیرند و هنگامی که خالی هستند فضای کمی را اشغال می کنند. البته حجم های دیگری از آنها هم وجود دارد.

همچنین در یک دسته بندی دیگر می توان آنها را به انواع زیر تقسیم نمود:

  • بشکه فلزی دست دوم استاندارد
  • بشکه فلزی قیری دست دوم
  • بشکه های فلزی دست دوم که مختص حمل مواد غذایی هستند.
  • بشکه های فلزی دست دوم کوچک

مزایای استفاده از بشکه فلزی دست دوم

بشکه های دست دوم در صورتی که سالم باشند و قابلیت استفاده داشته باشند، با کاهش هزینه ها می تواند به عنوان یکی از مطمین ترین بسته بندی ها در صنایع مختلف موردا استفاده قرار گیرد. مواد اشتعال زا نیز به کمک آنها حمل می شوند. در واقع بالاترین ضریب اطمینان را جهت حفظ پایداری مواد مختلف به خود اختصاص می دهند.

همچنین می توان با کمترین هزینه از ظروفی با استحکام و طول عمر بالا بهره مند شد. در کانتینر ها نیز به راحتی جاگیری می شوند. ظاهر زیبا و جذاب آنها نیز جهت انجام تبلیغات مختلف، مناسب بوده و نیاز به صرف هزینه زیاد برای خرید بشکه های نو نخواهد بود.

قیمت بشکه فلزی

قیمت بشکه خالی را عوامل متعددی تعیین می کنند. در صورتی که قابل استفاده مجدد نباشد، صرفاً بر حسب وزن خریداری می شود و به کارخانه بازیافت منتقل می گردد. البته توافق بین طرفین معامله نیز متفاوت خواهد بود. اما بر حسب میزان سلامت بشکه ها و قابلیت به کارگیری آنها و همین طور بر حسب ظرفیت نیز قیمت گذاری می شود. برای مثال قیمت بشکه ۲۲۰ لیتری فلزی، از سایر بشکه ها با ظرفیت پایین تر، بیشتر بوده و همچنین حجم تقاضا برای خرید هم از دیگر عواملی است که می تواند سبب ایجاد اختلافات قیمتی گردد. قیمت فلز سازنده بشکه نیز در نرخ گذاری آن اثر مستقیمی دارد.

سایت ایران ضایعات، به عنوان مرجع رسمی قیمت گذاری این محصولات، بنگاه های خرید و فروش زیادی را در سراسر کشور گرد هم آورده تا با قیمت های منطقی از طریق درج آگهی در سایت، بتوان آنها را هم خریداری نمود و هم فروخت. جهت کسب اطلاعات بیشتر به قسمت قیمت روز سایت مراجعه نمایید.

نظرات کاربران :

در حال پردازش ...
صرف نظر از پاسخ دهی (ارسال پاسخ برای نظر )
  • ۳۰ آبان ۰۳
    عباس ابراهیمی :
    خریدارتیرآهن مصرفی شیراز کیلو پانزده هزار تومن خریداریم
    پاسخ