ایران ضایعات

تلاطم بازار گریبان گیر آجرنسوز هم شد

تلاطم بازار گریبان گیر آجرنسوز هم شد

آجرنسوز یکی از مصالحی است که در صنعت ساختمان سازی به وفور مورد استفاده قرار می گیرد. آجر نسوز از کانی های معدنی و پوکه های معدنی با مقاومت بالا در برابر حرارت تولید می شوند. وجه تسمیه این آجر مقاومت بالای آن در برابر حرارت های بالا است. این آجرها براساس موارد مصرف و کاربردشان در ابعاد و اندازه های متفاوتی ساخته می شوند.

حیدر گودرزی مدیرعامل آجر دیرگداز اراک با اشاره به گرانی های اخیر بازار اذعان داشت: مواد اولیه مورد استفاده در تولید آجر نسوز با رشد 100 درصدی روبه رو شده است. از طرفی افزایش کرایه های حمل و نقل در سال جدید گرانی مواد اولیه آجرهای نسوز را دو چندان کرده است. این در حالی است که آجرنسوز به نسبت سال گذشته 20 تا 25 درصد رشد قیمت را تجربه کرده است. گودرزی افزود در شرایط کنونی نوسانات قیمت دلار بزرگترین دغدغه شرکت های تولیدی محسوب می شود. وی در ادامه افزود با توجه به شناس بودن برند شرکت دیرگداز تا اندازه محدودی از این مشکلات مصون مانده ایم. وی در این خصوص اضافه کرد شرکت آجرنسوز نما دیرگداز اراک با ظرفیت تولید 18 هزار تن انواع محصولات نسوز در سال 1370 به بهره برداری رسید و نخستین شرکت تولیدکننده آجرنسوز در ایران به شمار می رود.

در این میان برخی از همکاران با صادر کردن آجر و مواد نسوز بی کیفیت به عراق، در ذهن خریداران نام ایران را جز صادرکنندگان محصولات بی کیفیت نمادین می سازد. همچنان که ایرانیان جنس چینی را به عنوان محصولات بی کیفیت تلقی می کند. در حالیکه بی کیفیتی شامل همه اجناس نمی شود.

نظرات کاربران :

در حال پردازش ...
صرف نظر از پاسخ دهی (ارسال پاسخ برای نظر )