بومی سازی قطعات در زنجیره فولاد

بهرام سبحانی، رئیس هیئت مدیره انجمن تولید کننده فولاد از بومی سازی سازی بیست و شش هزار قطعه در زنجیره فولاد در کشور خبر داد و بیان کرد تعداد این تجهیزات بومی سازی شده هر ساله افزایش می یابد. علاوه بر این هر سال تفاهم نامه هایی بین تولید کنندگان و سازندگان تحهیزات مورد نیاز بسته می شود.
وی در ادامه اظهار داشت: بومی سازی ها در دو بخش قطعات و تکنولوژی انجام می شود. بومی سازی قطعات به شکل مهندسی معکوس صورت می گیرد. خوشبختانه واحد های تولید کننده فولاد، تیم های بومی سازی دارند که تولیدات خود را در اختیار خطوط تولید قرار می دهند. بالغ بر هشتاد و پنج درصد از نیازها در کشور تامین می شود که انتظار می رود تا اواسط سال بعد، خط تولید مابقی محصولات هم در کشور کامل شود.
بومی سازی تکنولوژی مانند فرایند احیای مستقیم در کشور، هم تحت لیسانس ژاپن اجرا می گردد. علاوه بر این، یک تکنولوژی جدید هم ارائه می شود که دیگر تحت لیسانس نیست. به این ترتیب هم تجهیزات و هم تکنولوژی بومی سازی می گردد.
نظرات کاربران :