ایران ضایعات

نگرانی برای موقعیت معدنی کشور 

نگرانی برای موقعیت معدنی کشور 

یکی از فعالان حوزه معدن ضمن ابراز نگرانی برای موقعیت معدنی کشور بیان کرد با وجود چنین معادنی در ایران باید شاهد سودآوری بالغ بر پنجاه میلیارد دلار و حتی صد میلیارد دلار بود. در صورتی که وجود مشکلات متعددی موقعیت جهانی معادن ایران را به خطر انداخته است. 

در صورت مرتفع شدت این مشکلات و سرمایه گذاری های بیشتر در این حوزه، می توان از درآمدزایی مطلوب آن بهره مند شد. چرا که کشور ما هم از نظر منابع انرژی و هم از نظر نیروی انسانی، پتانسیل بالایی دارد اما به خاطر ساختار مدیریتی و سیاسی نادرست و شرایط اقتصادی کشور، سودآوری چندانی ندارد.

یکی از مهم ترین عواملی که حوزه صنعت و معدن کشور ما را تحت تاثیر قرار داده این است که تلاش می کنند صنایع معدنی را از معادن جدا کنند. در صورتی که این دو بخش مکمل یکدیگرند. در برخی از کشور های همسایه با وجود اینکه کمتر از ایران از مزیت های معدنی برخوردارند ولی فعالیت های معدنی زیادی وجود دارد که پیشرفت های چشمگیری را هم به دنبال داشته است.  

 

 

نظرات کاربران :

در حال پردازش ...
صرف نظر از پاسخ دهی (ارسال پاسخ برای نظر )