ایران ضایعات

سال 2023، سال سقوط قیمت سنگ آهن

سال ۲۰۲۳  سال سقوط قیمت سنگ آهن 

تحلیل گران پیش بینی می کنند در سال  میلادی ۲۰۲۳  قیمت سنگ آهن به خاطر کاهش تقاضا و همچنین افزایش عرضه کاهشی خواهد بود. 

دولت استرالیا هم اعلام کرده است که طی پنج سال آتی، تولید سنگ‌‌‌ آهن به صورت سالانه، ۰٫۹ درصد کاهش خواهد یافت. احتمالا به خاطر کاهش تقاضا، در بازه زمانی بلند مدت، قیمت هر تن آن تا پنجاه دلار هم سقوط کند. 

موسسات بین‌المللی هم اعلام کرده اند که آینده چندان روشنی برای اين بازار، انتظار نمی رود و تداوم روند افزایشی قیمت، بعید به نظر می رسد.‌

البته یکی از این موسسات، با توجه به اعمال سیاست های کرونا صفر در کشور چین و همچنین بهبود بازار مسکن در این کشور، برای کوتاه مدت افزایش قیمت سنگ آهن را پیش بینی کرده است. 

گزارشات مختلف هم حاکی از افزایش حجم تولید سنگ آهن توسط شرکت های بزرگ تولید کننده در سه ماه ابتدایی سال ۲۰۲۳ هستند ولی با این حال بعید است که این روند در ماه های آینده، ادامه داشته باشد. 

نظرات کاربران :

در حال پردازش ...
صرف نظر از پاسخ دهی (ارسال پاسخ برای نظر )